Havrafting/båttur

Ønsker du et høyere adrenalinkick, så er havrafting svaret. Er du av den mer rolige typen, så kan du oppleve den vakre skjærgården i en av Oslofjords egne båter. Det kan legges tilrette for en fin og spennende havopplevelse, men dette må avtales i forkant av arrangementet. Utflukten er ikke inkludert i pakkeprisen.

Golf

Er du glad i golf, så finnes det to fantastisk flotte baner i umiddelbar nærhet – Vestfold golfklubb som nærmeste nabo og Nøtterøy golfklubb rett over fjorden.
Hos Vestfold golfklubb sin 18. hullsbane betaler du kun kr. 375,- per runde alle dager.
Deres 9-hullsbane koster kun kr. 250,-. Da kan du gå så mange runder du vil sammenhengende. 

Surf City

Surf City har to baner tilgjengelig i hyggelige omgivelser på 3. Dammen i Tønsberg. Hver bane tar en person om gangen, så mens du venter kan du benytte deg av andre aktiviteter, f.eks paddle brett (SUP). På hver bane er det diverse hopp og rails, hvis du er tøff nok til det. Hvis ikke er det bare å cruise igjennom.

Surf City er en av våre premiesponsorer.
Alle spillere i finalene fra og med 13 år vil få et dagskort i premie fra Surf City.

Les mer om surf city

Kunst og historie

Er du kulturelt interessert, ta gjerne turen til Slottfjellsmuseet. De har fine utstillinger og pass også på å besøke den superkule hvalhallen, den viser enorme hvalskjelett. Etter et besøk på Slottsfjellsmuseet kan du vandre blant ruiner av middelalderkirker og Tunsbergshus festning. Haugar, Vestfold kunstmuseum, byr alltid på aktuelle og spennende kunstutstillere og er absolutt verdt et besøk.

Ikke inkludert i pakkeprisen.

 

Brygga i Tønsberg

Brygga i Tønsberg er viden kjent for sitt yrende folkeliv og pulserende sommerstemning. Restauranter og utsteder ligger som perler på en snor med gjestehavnen som nærmeste nabo. Ta den korte turen til Norges eldste by, kjøp deg en soft-ice mens du vandrer bryggelangs og suger inn den eventyrlige atmosfæren. 

På brygga kan du også overvære byggingen av fullskala kopi av Klåstadskipet, og ta en nærmere titt på Saga Oseberg som ligger fortøyd rett ved. I kjernen av sentrum finner du Tønsberg sitt sjarmerende torv som er omringet av både spennende og innholdsrike salgsboder, samt et variert utvalg av butikker/utsalgssteder.