Senvinteren 2016 hadde vi en hyggelig og uformell prat med noen av våre samarbeidspartnere om hva vi kan gjøre for både idretten, næringslivet, lokalmiljøet og idretts-Norge generelt. Resultatet ble Nordic Open Oslofjord – en turnering som på sikt skal bli Norges råeste håndballevent! Nøtterøy Håndball Elite er arrangør og med oss på laget har vi Oslofjord Convention Center, samt lokale idrettslag. Nøtterøy Håndball Elite er kjent for å engasjere lokalmiljøet og et arrangement i denne skalen vil ha mye å si for håndballen og idretten generelt. Nordic Open Oslofjord er for alle fra 10år og opp til G15 og J18 i tillegg til egen HU klasse.. Det er et unikt konsept hvor absolutt alle bor på samme sted. Både deltakere, men også gjerne deres familier, innlosjeres i flotte leiligheter med absolutt alle fasiliteter inklusivt IP-TV og WiFi.

Hver morgen sendes Nordic Open frokostTV direkte med intervjuer og andre morsomme innslag fra arrangementet. Det vil være frokostbuffet hver morgen hvor man kan pakke sin egen lunsjpakke før man drar i hallen. Middagen blir servert i kafeen ,lørdag blir det pølser og hamburgere på grill nede på stranda.

Nordic Open Oslofjord er en møteplass for å knytte vennskapsbånd med andre med akkurat samme lidenskap som deg – håndball!