Pakkepris

Lokale lag behøver selvsagt ikke å overnatte

OVERNATTING OG TRANSPORT

Overnatting i topp moderne leiligheter med alt utstyr, inkl IP-TV og internetkabel fra fredag til søndag.
Gratis transport til og fra hallene samt til Tønsberg sentrum er inkludert i prisen. Busstider offentliggjøres sammen med kampoppsett.

BEVERTNING 

FROKOST: Frokostbuffet.
LUNSJ: Man smører med seg lunsjpakker fra frokostbuffeen.
MIDDAG: Næringsrike og gode middager og grillmat lørdag

PRIS
Døgnprisen per person er kr. 789,-.  (frokost :lørdag-søndag, lunsj :lørdag-søndag og middag: fredag-lørdag) er inkludert i beløpet. Dersom det kun er ønskelig med frokost, er døgnprisen  kr. 569,- per person.
Lagspåmelding kr. 2000,-.  Alle lag innlosjeres i topp moderne 7-manns leiligheter. Ønsker mann å bo færre, så vil det komme et tillegg i prisen. Med for eksempel 4 personer pr leilighet blir prisen kr. 879,- per person inkludert 3 måltider.

IDRETTSHALLER

Vi bruker 4 idrettshaller nær hovedarenaen på Oslofjord Convention Center. Alle flater har parkett eller klassifisert sportsdekke.

RESULTATER

Resultater og vinnere vil publiseres fortløpende gjennom arrangementet på nett og app.

STANDS/SHOPPING

Det vil bli anledning til å handle sportsutstyr fra Sport1 og Hummel på stands og området har kiosk, gave- og interiørbutikk, velværesenter og restauranter med alle rettigheter. Det er heller ikke lange turen inn til Tønsberg som kan by på alt av restauranter og shopping.

SIKKERHET
er høyt prioritert. På vårt arrangement bor den store idrettsfamilien samlet i trygge rammer og omgivelser og det finnes egen beredsskapssentral på området.

BETALINGSVILKÅR
Påmelding lag: 1.mai
Påmelding deltakere: 15.mai
Bet.frist 7 dager både lag og deltakere

Aktiviteter

Beachvolleyball/beachhåndball/lekepark/vannleker
Nordic Open byr på opplevelser for både små og store og skal være et sted for absolutt hele familien. Både deltagere og deres familier kan benytte seg av aktiviteter på området, det være seg beachvolley/-håndball, vannaktiviteter, avslapning på vår flotte og idylliske strandsone, lekeområde m.m.

Les mer om aktivitetstilbuden